For oss med interesse for organisasjoner!

 

 

 

Abonnere på vårt nyhetsbrev

Winorg Express - Brukervennlig og fremtidsrettet organisasjonssystem

Winorg er en organisasjon og en løsning kun rettet mot organisasjoner. Winorg forstår arbeidsflyt, prosesser og hvilke oppgaver som skal løses i en organisasjon som deres. Dette kan Winorg og trenger ikke benytte like mye tid på å forstå dette som leverandører og systemer som ikke er laget for medlems- og giver organisasjoner.

Winorg jobber bare med organisasjoner, kan dette segmentet, forstår dataene og har bygget løsninger som passer for Nordiske organisasjoner i deres digitaliseringsprosesser.

 

Les mer...

Bedre medlemsoppfølging og enklere arbeidsdag

Winorg Digital Arbeidsplass er en samling digitale og webbaserte verktøy som gjør oppfølging av givere og medlemmer tilgjengelig på en enkel, brukervennlig og sikker måte for alle i organisasjonen via webleser, nettbrett og mobil - uansett hvor de måtte være.

«KJEMPEBRA! Dette tror jeg vil gjøre hverdagen til tillitsvalgte enklere og ikke minst lede til en lettere og betraktelig bedre medlemsoppfølging. Som jeg igjen håper og tror vil føre til vekst og at vi tetter igjen sekken i bunn, samt lettere fanger opp og kan agere hvis det skjer dramatiske ting på utmeldingsfronten» [Tillitsvalgt, DELTA]

 

Les mer...

Se og administrer alt som skjer i organisasjonen, fra lokale medlemsmøter til kurs og landsmøter

Winorg har utviklet og lansert et nytt digitalt og webbasert verktøy for administrasjon av kurs og arrangementer, som vil tilføre en helt unik verdiøkning for våre kunder. Løsningen gjør det like enkelt for en frivillig å administrere et gratis medlemsmøte på klubbhuset som det er for en ansatt å arrangere et stort arrangement med forelesere, overnattinger og differensierte priser.

Digitaliseringen har fått fart på seg i disse dager og denne løsningen kan nå kombineres med digitale kurs  og e-læring

Les mer...

Winorgs rådgivingskapasitet innenfor innsamling

Mange som jobber i organisasjoner kjenner på #denfølelsen: det finnes et uutløst potensial som ligger der og venter.

Det er bare akkurat utenfor rekkevidde: En justering som kan øke inntektene. En test du har tro på. En forbedring som kan gi mer respons pr. investerte krone. Du mangler bare argumentene for å få gjennomslag for å prioritere det.

Og så var det å komme i gang

Les mer...

E-læring

Den digitale transformasjonen tvinges i større grad frem i disse dager og man må tenke nytt.

E-læring i seg selv er ikke nytt, men opplæring løftes nå tilnærmet 100% fra fysiske lokaler til skyen og til de digitale løsningene som er tilgjengelig fra alle hjemmekontor der ute.

Din organisasjon kan spare ressurser og bedre kvaliteten på opplæringen i din organisasjon og dermed øke kompetansen i organisasjonen på en moderne og effektiv måte selv etter at man er tilbake til noe som man kan kalle normalen igjen.

Les mer...

3 tips for Fagforeninger ved valg av CRM-system

Når en fagforening bestemmer seg for å vurdere å anskaffe et nytt CRM-system, er det som regel med skrekkblandet fryd man tar fatt på oppgaven. Det er mange brukere og brukergrupper med svært ulike behov, som alle skal bli fornøyde med valget. Det er et stort ansvar som hviler på beslutningstakernes skuldre. Hvis man velger «feil», får det konsekvenser for mange.

Anbudsprosessen er ofte omfattende, men vi i Winorg har 3 gode råd på veien mot å gjøre det valget som er riktig for akkurat din fagforening:

 

Les mer...

Skap sterk medlemslojalitet med bedre kommunikasjon

All form for kommunikasjon har et ønsket mål og utfall. Det kan være alt fra ønsket antall nyhetsbrevmottaker, åpningsrate per nyhetsbrev, eller en interaksjon med e-posten, f.eks. at mottakeren utfører et kjøp eller besøker en nettside.

For organisasjoner, foreninger og forbund vil det naturlig nok være å rekruttere flere medlemmer eller givere, og å øke giverinntektene som er ønsket utfall. For å nå organisasjonens satte mål, er det da viktig å bruke riktig form for kommunikasjon, slik at så mange som mulig av de som mottar e-posten, SMS-en eller telefonsamtalen, utfører en ønsket handling.

 

Les mer...

Trenger du hjelp med prosjektledelse?

Winorg har sertifiserte prosjektledere som kan hjelpe deg med styringen av ditt prosjekt.

Vi kan tilby alt fra litt starthjelp for å komme i gang med et hvilket som helst prosjekt du har ansvar for, til å overta full prosjektledelse for prosjekter som omfatter Winorg og ev. 3-partsleverandører.

Det å drive prosjekt kan være både frustrerende og tidskrevende, spesielt om man skal passe på styring og fremdrift i prosjektet i tillegg til sine vanlige arbeidsoppgaver.

Les mer...

Effektiviser arbeidet med lønnstrekk med opptil 80%

Winorg har nå gleden av å tilby en helt ny automatisert løsning for lønnstrekk, som har fått navnet Trekksentralen.

Flere av Norges mest kjente og største fagforeninger og arbeidsgivere har allerede tatt løsningen i bruk.

Lønnstrekk har tradisjonelt vært en rutine som har krevd mye manuelt arbeid, uavhengig av medlemssystem. Hos de av Winorgs kunder som nå har tatt Trekksentralen i bruk, har det vært store ressursmessige besparelser. Erfaringer viser at effektiviseringen av arbeidet kan være opptil 80% sammenlignet med tid brukt hos organisasjoner som ikke benytter seg av Winorgs trekkløsninger.

Les mer...

Winorg analytics community

For dere som jobber med data-analyse generelt, og Winorg-analyse spesielt har vi nå opprettet det rette digitale forumet for deg!

Her får du innspill på hvordan du kan rapportere, analysere data. Og kanskje si noe om fremtiden også!

Les mer...
CRM Winorg Express Medlemsopplevelser Winorg Sky Digitalisering Digital arbeidsplass Verktøy for tillitsvalgte Kurs & arrangement Webløsning WDA Innsamling Rådgiving E-læring E-learning Fagforbund Fagforening Winorg Total Fagforening Kommunikasjon SMS Automatisering Betalingsløsninger Implementering Prosjektledelse Lønnstrekk Trekksentralen Analytics Datadrevet innsikt Innovasjon MultiCloud Analyse Power BI Innsikt Winorg Næringsliv Webinar Kunderelasjonshåndtering Organisasjonssystem Winorg Webinarer Rådgiver Maskinlæring Medlemssystem Medlemsregister Samarbeidspartner Frivillige Winorg Frivillighet Opplæring Ny kunde Arbeidsprosesser Dialog Kunderelasjon Markedsføring Medlemssupport Kundereiser Nyheter i Winorg Prosessanalyse Medlemmer Vipps Regning Organisasjonsregister Organisasjonsløsning Innsamlingssystem Innsamlingsregister Brukeropplevelser Vipps Fremtidsrettet Modernisering Økonomi Datakvalitet Ajourhold Automatikk Trekk Skattefradrag Frälsningsarmeen Sverige Norgesinnsamlingsråd Frivillighet Norge KAV Giving Tuesday Ledige stillinger Winorg Total Frokostseminar Kurs Medlem Seminar Landingssider Fundraising Kampanje Akademikerforbundet Arrangement Innkallingskurs Tillitsvalgt Frivillig AvtaleGiro AvtaleGiro-fangst Kursadministrasjon Innsamlingsrådet Min innsamling Fast giver Organisasjon Næringsliv Bedrift Støttespillere Reskontro Rapporter FFO Auto-fil Bankfil Tillitsvalgtverktøy TVV Churn Persondata Facebook Winorg GDPR Personvern 2018 Sosiale medier Verving Frelsesarmeen Norge Island Færøyene Syklistenes landsforening Chatbot App Tracking Pixels Samtykke MA rusfri trafikk Custom Audience Parkinsonforbundet SAIH Statistikk Inbound UX Stilling Digital Datatilsynet Databehandleravtale Crowdfunding Spleis Medlemskort Vipps faktura Testamentariske gaver Engasjement Nets FBO Teller FoU Forskning SMS kodeord Konvertering Netaxept Student Lean Coffee Drift Mobil Kanaler Medlemstilbud Systemleveranse Prosjekt