For våre kunder

Vi hjelper deg

Våre kunder er mange og forskjellige. De kommer til oss med ulike utfordringer, og sammen løser vi det som trengs for at kundene skal kunne lykkes i den digitale hverdagen.

[Hidden]Vedlikehold av Toolkit

Toolkit vil være utilgjengelig i noen timer fra kl. 16.00 tirsdag 08.06.2021 på grunn av vedlikehold.

Kundesupport

Om du trenger brukerstøtte i forbindelse med bruk av Winorg Express eller Winorg Total eller Winorg Dialog kan du på egenhånd utforske vår dokumentasjon. Her finnes det veiledning innenfor de fleste temaer og oppgaver.

Winorg brukerveiledning 

Om du ikke finner svar her kan du fortsette til toolkit for å registrere saken din som beskrevet under. 

Trenger du hjelp, eller har oppgaver du ønsker at vi skal jobbe med for din organisasjon? Da kan du som kunde registrere saken din i vårt helpdesk-system, Toolkit. Så vil den bli tildelt en av våre saksbehandlere.

Toolkit vil være stedet der du og vi holder orden på spørsmål, svar, kommentarer og fremdrift. Du kan følge saken gjennom hele arbeidsprosessen, fra den registreres, til den blir løst og lukket.

 

Registrer sakene dine i Toolkit (login)

Fjernstyrt support

Noen ganger kan det hende du trenger mer direkte hjelp. Det kan vi gjøre ved at du gir oss tilgang til å fjernstyre maskinen din. Da vil vi be deg laste ned et program for ekstern tilgang og støtte, TeamViewer.

Last ned TeamViewer for PC

Last ned TeamViewer for Mac

Kurs

Winorg tilbyr kurs/opplæring i en mangfold av "moduler" og funksjonsområder. Alle våre kurser kan tilbys som bedriftstilpassede kurs med tilrettelagt innhold for din bedrift.

 

Se vårt kurstilbud

Siste nytt om våre produkter

Produktnyheter November 2023

I november 2023 introduserer Winorg flere nøkkeloppdateringer for å ytterligere automatisere og effektivisere din organisasjons administrasjon. Blant de nye funksjonene er automatisert fakturering for kurs og arrangementer, som strømlinjeformer prosessen og reduserer manuelt arbeid.

Disse oppdateringene, sammen med flere justeringer i Winorg Express og Winorg Total, er designet for å forbedre brukeropplevelsen og effektiviteten i din organisasjon.

Produktnyheter Oktober 2023

I oktober 2023 introduserte Winorg en rekke nye funksjoner og forbedringer for å ytterligere automatisere og effektivisere organisasjoners arbeid. Blant de mest bemerkelsesverdige oppdateringene er forbedringer i Vippsnummerdialog, som nå automatisk plasserer innbetalinger på riktig kampanje basert på givers åpne kampanjer.

Dette gjør løsningen spesielt effektiv for større kampanjer.

Produktnyheter September 2023

I september 2023 har Winorg lagt til flere funksjoner for å automatisere og effektivisere administrasjonen. En av de nye funksjonene er en oversikt over fremtidige faktureringer, som gir deg muligheten til å følge med på automatikken.

I tillegg er det gjort forbedringer i økonomioversikten på kurs, samt flere andre justeringer i Winorg Express og Winorg Total.

Abonner på vårt nyhetsbrev