Aktuelt fra Winorg

Nye organisasjoner i gang med Winorg

2022 nærmer seg slutten og i Winorg har det skjedd utrolig mye moro denne høsten. Hele 5 organisasjonen av ulik art har kommet i gang med våre standardiserte bransjeløsninger i skyen.

Dette har vært en veldig spennende reise for Winorg som har lært mye og forhåpentlig lært bort en del. Vi ser nå virkelig frem imot å videreutvikle disse kundeforholdene sammen med resten av Winorg sine kunder, ansatte og partnere.

Det er en stor etterspørsel etter en digitalisering, modernisering og forenkling av arbeidsprosesser hos nordiske foreninger og forbund. Nordiske organisasjoner har helt spesielle behov for digitale løsninger, Winorg skal være best på å dekke disse i dag og i morgen!

Winorg leverer en skybasert og standardisert bransjeplattform laget spesielt for nordiske organisasjoner. Våre produkter levert på denne plattformen er Winorg Express og Winorg Total som passer om du er en pasientorganisasjon, interesseorganisasjon, frivillig eller en innsamlingsorganisasjon. For fagforeninger er Winorg Total Fagforening det rette produktet.

Forskerforbundet

Landets største fag- og interesseorganisasjon for ansatte i forskning, høyere utdanning og kunnskapsformidling har kjøpt Winorg Total Fagforening og vil få løsningene levert i 2024.

Les mer om forbundet her

 

Parat

Fagforeningen Parat kom nå i høst i gang med Winorg Total Fagforening

Parat er en partipolitisk uavhengig arbeidstakerorganisasjon tilsluttet Yrkesorganisasjonenes sentralforbund (YS). Forbundet har over 40 000 medlemmer i alle sektorer i arbeidslivet, og organiserer ansatte i de fleste yrker og bransjer.

Les mer om foreningen her

Transport & Logistikkforbundet

Norges ferskeste fagforbund kom i gang Winorg Total Fagforening i november.

Transport og logistikkforbundet (TLF) er den eneste fagforening hvis formål utelukkende er å arbeide for interessene til arbeidstakerne i de spesielt konkurranseutsatte næringene turbussbransjen og godstransport (enbilseiere, lastebilsjåfører, truckførere og lageroperatører).

Les mer om forbundet her 

Sykehusklovnene

Den ideelle organisasjonen Sykehusklovnene tok i bruk Winorg Express nå høst.

Sykehusklovnene er en ideell organisasjon som bidrar til større livsglede og mestring av en vanskelig sykehushverdag for barn på sykehus.

Les mer om organisasjonen her

 

Endometrioseforeningen

Pasientorganisasjonen Endometrioseforeningen tok i bruk Winorg Express nå i slutten av november.

Endometrioseforeningen er en landsdekkende forening som ble stiftet 09. april 1997 som jobber for folkeopplysning om endometriose og adenomyose og være en støtteorganisasjon for kvinner med disse sykdommene.

Les mer om foreningen her

SMB Norge

Interresseorganisasjonen SMB Norge har nå i høst tatt i bruk Winorg Total

SMB Norge arbeider for å ivareta de mindre bedriftenes interesser og levevilkår, og være den sterke stemmen i samfunnsdebatten i saker som opptar landets bedriftsbyggere.SMB Norge har ca. 5 500 medlemmer over hele landet. Deres medlemsbedrifter spenner over de fleste bransjer, hvor bygg/anlegg, varehandel, industri og faglig-teknisk tjenesteyting og helse utgjør de største.

Les mer om forbundet her 

 

 

 

Abonner på vårt nyhetsbrev