Jobb hos oss

JOBB HOS OSS!

Winorg utvikler løsninger for Norges ledende medlems- og giverorganisasjoner. Løsningene er sentrale i kundenes arbeid med å engasjere medlemmer, givere og frivillige, og sørge for at organisasjonene kan drive sin virksomhet på en effektiv og god måte til det beste for organisasjonens formål. 

Selskapet er Norges ledende leverandør av CRM system og rådgiving til foreninger, forbund og andre medlems- og innsamlingsorganisasjoner og eies av ansatte med et brennende engasjement for organisasjoner.

Her vil du finne ledige stillinger 

Åpen søknad

Brenner du for å hjelpe Nordens ledende organisasjoner og tenker at akkurat du er den rette for Winorg og våre kunder? Da vil vi gjerne høre fra deg.

Winorg har planer om videre vekst og utvikling og vil lyse ut stillinger etter hvert som vi ser et behov, men av og til kan den rette personen skape muligheter vi ikke har tenkt på. Kanskje venter vi på nettopp deg for å kunne få til noe mer.

Ta kontakt med daglig leder Anne Johanne Solhjell på telefon 404 14 295 eller e-post anne.johanne.solhjell@winorg.no og for en hyggelig prat om felles muligheter.

Systemkonsulent support

Engasjeres du av å løse tekniske nøtter, har en god IT-teknisk forståelse, trigges av å lære, er engasjert og tror du er den rette til å hjelpe organisasjoner med skyløsninger, vil vi gjerne snakke med deg.

Les mer om stillingen Systemkonsulent support

Denne raden er SKJULT. Her kan man legge ting som ikke skal vises, men som kanskje skal brukes igjen.

Akkurat nå ser vi etter flere som vil være med i gjengen og søker etter nye medarbeidere på utvikling

CFO – økonomi-/administrasjonssjef

Som CFO i Winorg får du hovedansvaret for økonomi og administrasjon i selskapet. Du blir del av ledergruppen og rapporterer til adm.dir. 

 

Les mer om stillingen som CFO

Tech lead for utvikling av skytjenester for organisasjoner

Som Tech Lead i Winorg blir du del av vår utviklingsavdeling med et mandat om å være den nysgjerrige velorienterte arkitekten for videreutvikling og prosessforbedring.

Les mer om stillingen som Tech lead

Database- og fullstack utvikler for organisasjoner

På grunn av økende oppdragsmengde trenger vi deg som er en dyktig databaseutvikler, som gjerne også er interessert i front-end.

Les mer om stillingen som Database- og fullstack utvikler

 

Kunderådgiver og brukerstøtte organisasjoner

Brenner du etter å hjelpe Norges ledende organisasjoner, har en velutviklet nysgjerrighet, er kundeorientert og har erfaring fra kundesupport, vil vi gjerne snakke med deg. Det er store utviklingsmuligheter for den rette.

Les mer om stillingen som Kunderådgiver

CTO – SaaS solutions for people working for a better world

As CTO of Winorg you will be an important part of Winorg’s management team and report directly to the CEO. You will cooperate closely with our product management team as well as our in-house and near-shore development teams. While we expect you to help chart the course and make the right technological and architectural choices in close cooperation with stakeholders in the organization, we also expect you to be able to dive in and participate hands-on in development projects and trouble-shooting.

Les mer om stillingen som CTO

 

Abonner på vårt nyhetsbrev