For oss med interesse for organisasjoner!

 

 

 

Abonnere på vårt nyhetsbrev

Winorg Express- Kraftig organisasjonssystem i enklere innpakning

 

Winorg Express er basert mye på automatisering, selvbetjening, enkle og brukervennlige grensesnitt og gode brukeropplevelser som vil sørge for gode opplevelser for medlemmer og givere gjennom bedre kundereiser og et redusert behov for konsulent, systemstøtte og opplæring  for ansatte og frivillige

Summen av dette mener våre kunder på Winorg Express gir organisasjonen både redusert og mer forutsigbare kostnader samt en større entusiasme hos de ansatte og frivillige og økt engasjement hos givere og medlemmer.

Løsningen inneholder bl.a en helautomatisering av kunde (medlem og givere) reisen: Egne integrerte markedsføringssider for innmelding eller gaver, ferdige integrerte betalingsløsninger, automatisert velkomst- og/ eller takke dialog fulgt opp evt av påminnelser/ purringer, automatisk innmelding, dublettsjekk og til slutt nedlasting og innlesing av bankfiler. 

Etter en god medlem - og/ eller giver reise frem til innmelding eller gitt gave er det avgjørende å få fulgt opp medlemmet og giveren slik at deres opplevelse blir så god som mulig. Dette beregnes i Winorg som Intelligent Dialog. Dette kan automatiseres og basere seg op datadrevet innsikt slik at man minsker frafall og øker giverviljen.

  

Egne integrerte markedsføringssider for innmelding eller gaver, med ferdige integrerte betalingsløsninger

 

Persondashboard med 360 graders syn på medlemmets relasjon med organisasjonen med full reskontro

 

Dashboard som startside med relevante nøkkeltall

 

 

Stadig flere av Nordisk organisasjoner velger WinorgExpress. De siste 16 månedene har 11 medlems- og giverorganisasjoner foretrukket Winorg som leverandør og Winorg Express som løsning for å løfte sitt arbeide opp i skyen, modernisere seg selv og ruste seg for fremtiden slik at begeistringen hos de ansatte og frivillige består og entusiasmen hos medlemmene og giverne øker.

Digitale og fremtidsrettede løsninger for automatisering i Winorg

Vi i Winorg er lidenskapelig opptatt av å forenkle arbeidet hos organisasjonene vi jobber med, slik at eksisterende, og nye medlemmer, fortsatt vil støtte og bidra til organisasjoner over hele landet.

Winorgs hovedfokus er å være fremtidsrettet og alltid tilgjengeliggjøre ny teknologi, slik at organisasjonene vi jobber med kan få mer tid til å gjøre det de brenner for.

Dette innebærer alt fra helautomatiserte digitale systemer, til enkle og brukervennlige betalingsløsninger

Winorgexpress CRM medlemsopplevelser