Aktuelt fra Winorg

Trenger du hjelp med prosjektledelse?

Winorg har sertifiserte prosjektledere som kan hjelpe deg med styringen av ditt prosjekt. 

Vi kan tilby alt fra litt starthjelp for å komme i gang med et hvilket som helst prosjekt du har ansvar for, til å overta full prosjektledelse for prosjekter som omfatter Winorg og evt. 3. partsleverandører.

Det å drive prosjekt kan være både frustrerende og tidskrevende, spesielt om man skal passe på styring og fremdrift i prosjektet i tillegg til sine vanlige arbeidsoppgaver. En vellykket prosjektleveranse krever kontinuerlig arbeidsinnsats om man skal klare å komme i mål til avtalt tid, og med de resurser man har til rådighet.

Erfaring tilsier at det er veldig vanlig at et prosjekt tar både lengre tid og koster mer enn antatt ved prosjektstart, en ekstern prosjektleder med erfaring av prosjektstyring kan hjelpe deg å holde prosjektet innenfor avtalte tids- og kostnadsrammer.

Spesielt i prosjekter som involverer Winorg og/eller 3.part kan det være smart å leie inn ressurser fra Winorg i hele eller deler av prosjektperioden. Prosjektleder fra Winorg har sannsynligvis erfaring fra tilsvarende prosjekter og vil fungere som bindeledd mellom ev. andre 3.partleverandører, dette vil erfaringsmessig bidra til bedre prosjekter som leverer til riktig tid og innenfor avtalte kostnader. Husk at også små prosjekter trenger styring for å komme seg i mål, og levere forventede gevinster til organisasjonen.

Ta kontakt med Rikard Mauritzon (Prince2 sertifisert*) på mobil 920 64 750, eller rikard.mauritzon@winorg.no, for en uforpliktende prat om ditt behov.

*PRINCE2 er en anerkjent sertifisering for effektiv prosjektledelse. Metoden er internasjonal, og kan skreddersys og tilpasses de fleste organisasjoner, bransjer og prosjekter.

Les mer her : https://www.prince2.no/om-prince2/

Abonner på vårt nyhetsbrev