Aktuelt fra Winorg

Skap sterk medlemslojalitet med bedre kommunikasjon

All form for kommunikasjon har et ønsket mål og utfall

For organisasjoner, foreninger og forbund vil det naturlig nok være å rekruttere flere medlemmer eller givere, og å øke giverinntektene som er ønsket utfall. For å nå organisasjonens satte mål, er det da viktig å bruke riktig form for kommunikasjon, slik at så mange som mulig av de som mottar e-posten, SMS-en eller telefonsamtalen, utfører en ønsket handling.

Winorg har i dag et stort utvalg av automatiserte tjenester, ferdig satt opp og klare til bruk. Ønsker din organisasjon, forening eller forbund en gjennomgang av hvilke tjenester som kan være aktuelle for dere i forbindelse med medlems- og giverreisen, ta gjerne kontakt via kontaktinformasjonen under.

Noen av tjenestene vi tilbyr

  • Automatisk kommunikasjon. F.eks. velkomst, takkemelding når givere donerer, og evt. andre ønskelige former for kommunikasjon.
  • Automatisk kravkjøring og fakturering. Her har vi også, som første CRM-leverandør innenfor organisasjonsverdenen, mulighet for automatiske faktureringen via Vipps.
  • Automatiske påminnelser/purringer.
  • Automatisk utsendelser brev (til print og utsendelse)
  • Automatisk samhandling med nyhetsbrev
  • Markedsautomatisering med Winorg Dialog

 

For mer informasjon om våre automatiske muligheter, send oss en mail på post@winorg.no eller ring 477 75 877

Digitale og fremtidsrettede løsninger for automatisering i Winorg

Vi i Winorg er lidenskapelig opptatt av å forenkle arbeidet hos organisasjonene vi jobber med, slik at eksisterende, og nye medlemmer, fortsatt vil støtte og bidra til organisasjoner over hele landet.

Winorgs hovedfokus er å være fremtidsrettet og alltid tilgjengeliggjøre ny teknologi, slik at organisasjonene vi jobber med kan få mer tid til å gjøre det de brenner for.

Dette innebærer alt fra helautomatiserte digitale systemer, til enkle og brukervennlige betalingsløsninger. Synergien av dette er bedre kvalitet på oppgavene som gjøres hos dere som kunde og Winorg kan benytte mindre tid på support og mer tid på produktutvikling og rådgivning som kommer alle våre kunder til gode.

Winorgs løsninger hjelper dere med økt begeistring blant ansatte og frivillige og større engasjement hos medlemmer og givere 

 

Abonner på vårt nyhetsbrev