Aktuelt fra Winorg

Se og administrer alt som skjer i organisasjonen, fra lokale medlemsmøter til kurs og landsmøter

Fremoverlente organisasjoner ser viktigheten av å ha samlinger av både formell og uformell karakter for å skape engasjement i organisasjonen.

Det arrangeres medlemsmøter og turer på lokalt nivå som er med på å skape gode relasjoner og et sterkt organisasjonsengasjement. På sentralt hold arrangeres det ofte mer formelle samlinger med forelesere og kompetanseplaner.

Oppdatert: Digitaliseringen har fått fart på seg i disse dager og denne løsningen kan nå kombineres med digitale kurs og e-læring

Svært mange frivillige og tillitsvalgte vi har snakket med sier at det bare er de mer formelle arrangementene som registreres. Når man samles til medlemsmøter av mer uformell karakter så administreres dette via manuelle lister som ikke deles med andre. Erfaringer og innsikt på lokalt nivå forsvinner dermed ofte ut av organisasjonen når personene slutter, og enda verre, ingen ut over de lokale kan se all den innsatsen som legges ned.

Winorg sin visjon er at det skal være like enkelt for en frivillig å administrere et gratis medlemsmøte på klubbhuset som det skal være for en ansatt å arrangere et stort arrangement med forelesere, overnattinger og differensierte priser. Man bruker det samme verktøyet til alt, og det samme verktøyet kan brukes både av de frivillige og i den sentrale administrasjonen. På den måten kan man samle verdifull kunnskap om all aktivitet som skjer og dermed få uvurderlig innsikt i egen organisasjon.

Både opprettelse, administrasjon, publisering, påmelding og gjennomføring skal være så enkelt og intuitivt at alle kan gjøre det uten opplæring.

Alle arbeidsoppgavene ligger i samme verktøy hvor man veiledes gjennom alt som skal gjøres. I løpet av arbeidsflyten setter man opp automatisk kommunikasjon og publisering av arrangementet uavhengig av publiseringsløsning. Hver deltaker får en lenke til påmeldingen og kan dermed selv endre på overnatting og forelesninger. Arbeidshverdagen blir mye enklere for de som jobber med kurs- og arrangementer ved at opplæring minimeres og endringer utføres av deltakeren selv.

 

Abonner på vårt nyhetsbrev