Aktuelt fra Winorg

Personskadeforbundet velger Winorg

Personskadeforbundet LTN har inngått samarbeid med Winorg for å øke engasjementet i hele sin organisasjon. Informasjon om medlemmer og andre nøkkeltall relevant for tilstanden til foreningen vil nå bli tilgjengelig for på tvers av hele forbundet, sentralt og lokalt. 

LTN ønsker bl.a. å løfte sitt arbeide med arrangement lokal og sentralt og gi de ansatte en bedre hverdag ved å automatisere innmeldingbetaling, oppfølging og andre prosesser 

Forbedring av arbeidsprosesser er som alltid nøkkelfaktor for et vellykket bytte av Organisasjonsystem. 

Økt tilgjengelighet ved en enklere innlogging (SMS og Vipps innlogging) til ny medlemsportal (MinSidevil  gi en bedre opplevelse for LTN sine medlemmer. Erfaring viser at en enklere innlogging (fjern risikoen for glemt passord og/eller glemt brukernavn/ medlemsnummer), økt tilgjengelighet og relevans øker bruken av en tjeneste som Minside.

Og dette skal naturligvis løses i skyen og på web som en del av digitaliseringen og moderniseringen av medlemsarbeidet.

Winorg ser virkelig frem imot samarbeidet 

Om Personskadeforbundet LTN 

Personskadeforbundet LTN er en medlemsorganisasjon for alle som har fått livet endret på grunn av skade. Å bli skadet setter deg i en situasjon du ikke kan være forberedt på, verken som skadelidt, pårørende eller etterlatt. Plutselig er erstatning, rehabilitering og NAV noe du må forholde deg til. LTN sine medlemmer har vært i samme situasjon, og Personskadeforbundet LTN vet hvordan systemene fungerer. 

Les mer og bli medlem 

 

Abonner på vårt nyhetsbrev