Aktuelt fra Winorg

Nytt partneskap

Dette er noen av kjernen i Winorg sin tankegang rundt hvordan sørge for at vi ligger i forkant på relevante områder for våre kunder. Innovasjonstakten øker og tiden til markedet reduseres.

Et av tilskuddene i denne strategien er vårt samarbeid med Mobilise hvor våre kunder nå er sikret et ledende verktøy (Winorg frivillighet) for å effektivt få organisert deres frivillige og et kompetansepartner som kan bistå dere i videreutvikling av deres frivilligorganisering. 

Hvilken verdi gir dette våre kunder? 

Tanken vår er primært at det kan være vanskelig (og noen ganger verken ønskelig eller hensiktsmessig) å utmerke seg som programvareleverandør i hver eneste nisje som finnes.

Man kan ikke gjøre alt på egenhånd i dagens og fremtidens teknologiske terreng. De som ønsker å være relevante fremover ser viktigheten av gode partnere, gode integrasjoner og et godt samarbeid på produktutvikling. 

For våre kunder ligger verdien i raskere tilgang til relevante og oppdatert funksjonalitet da vi sørger for gode og allerede ferdige standardintegrasjoner mot Winorg eller ferdige produkter.

 

Om Mobilise

Mobilise AS leverer en komplett plattform for rekruttering og organisering av frivillige. Siden 2011 har Mobilise jobbet tett med 100vis av organisasjoner, arrangører og andre aktører som benytter frivillige – med å utvikle det beste verktøyet, for at samhandling mellom organisasjoner og deres frivillige skal bli så effektiv og optimal som mulig.

Sammen med selskapets kunder og gjennom over 2500 prosjekter, har selskapet i tillegg til et markedsledende system, bygget en unik kompetanse og best practice – The Mobilise Way. Eksempler på kunder er Kirkens Bymisjon, Stockholm Stadsmission og TV-aksjonen.

 

 

Abonner på vårt nyhetsbrev