Aktuelt fra Winorg

Nytt partnerskap med Link Mobility

Winorg har utvidet og formalisert vårt samarbeid med Europas ledende leverandør innen mobilkommunikasjon.

Utvidelsen av samarbeidet passer godt inn i Winorg sin ambisjon om å være ledende innenfor intelligent dialog med medlemmer, givere og tillitsvalgte og med dette har nå våre kunder mulighet til å kjøpe SMS kommunikasjon som en komplett tjeneste fra Winorg.

I tillegg til de mer tradisjonelle mulighetene med SMS og SMS kodeord så kan vi nå også tilby et nytt og spennende produkt som heter Link Conversations.

Friksjonsfri dialog

Med Link Conversations kan man gjennomføre en dialog med giver og medlem på en friksjonsfri og moderne måte. Dialogen oppleves enkel av mottaker og kan kombinere svaralternativer, tekstfelter, lenker til landingssider og betalingsløsninger.

Vi gleder oss til å sammen med våre kunder teste ut potensialet i Link Conversations og har tro på at siden dette verktøyet gjør det enklere å kommunisere så vil det bidra til å øke responsen fra de man kommunisere med. Og mer respons betyr høyere inntekter, bedre datakvalitet og mer fornøyde givere og medlemmer.

Responsen fra dialogen logges automatisk på personen man har kontakt med og innsikten man får kan benyttes til å gjøre videre dialog enda mer målrettet og relevant.

 

100% integrert

Både SMS og SMS Kodeord er 100% toveis integrert med både Winorg Express og Winorg Total.

Link Conversations er en av våre nye spennende kanaler i vårt verktøy for markedsautomatisering - Winorg Dialog

Kombinert med Winorg sin SMS-løsning, vil dere som organisasjon, forening eller forbund alltid få maks ut av SMS. Vi har god erfaring i å hjelpe kundene våre med å øke antall medlemmer, giverinntekter og tilfredshet, igjennom å redusere manuelt arbeid fra de ansatte i organisasjonen, og heller benytte smarte og automatiske løsninger.

SMS er kun en av kanalene i Winorg som muliggjør en intelligent og automatisert dialog/kommunikasjon på tvers av alle tilgjengelige kanaler basert på hvor kommunikasjonen har størst effekt og hvilke preferanser organisasjonen eller medlemmet måtte ha.

Ta kontakt med Winorg på vår hjemmeside eller din rådgiver om dere allerede er kunde av Winorg.

 

Om Link Mobility

LINK Mobility har som mål å gjøre mobile interaksjoner og moderne samtaler så enkelt og effektivt som mulig. Med hele spekteret av mobilkommunikasjon tilbyr de globale, raske og personlige meldinger som det viktigste verktøyet for all dialog mellom bedrift og kunde.

I 2001 tok Link de første små skrittene i utviklingen av mer intelligente grensesnitt for mobil kommunikasjon for fremtiden. Siden da har de blitt Europas ledende leverandør av mobilmeldinger.

 

Abonner på vårt nyhetsbrev