Aktuelt fra Winorg

3 organisasjoner gang med Winorg

3 nye organisasjoner har denne måneden kommet i gang med Winorg Express.

Disse er Norges Livredningsselskap, Personskadeforbundet (tidligere Landsforeningen for trafikkskadde) & CP Foreningen (Foreningen for cerebral parese).

Ikke mindre enn tre norske organisasjoner har denne måneden virkelig kommet i gang med modernisering av sitt medlems- og giverarbeid. Bl.a. innebærer dette digitalisering av medlemsreisen, dialogen med givere og medlemmer og automatisering av interne og eksterne prosesser for en bedre opplevelse både for ansatte, medlemmer og givere.

Winorg gleder seg virkelig til å fortsette dette samarbeidet etter noen måneder med gode diskusjoner, prosessgjennomganger og implementering av god datakvalitet.

Sammen skal vi sørge for økt vekst og gode opplevelser for medlemmer, givere og de ansatte.

Om din organisasjon ønsker å modernisere ved å oppgradere til Winorg Express så ta kontakt her 

Om Personskadeforbundet

Personskadeforbundet LTN er en medlemsorganisasjon for alle som har fått livet endret på grunn av skade. Å bli skadet setter deg i en situasjon du ikke kan være forberedt på, verken som skadelidt, pårørende eller etterlatt. Plutselig er erstatning, rehabilitering og NAV noe du må forholde deg til. Medlemmene deres har vært i samme situasjon, og Personskadeforbundet LTN vet hvordan systemene fungerer.

Om CP foreningen

CP-foreningen er en interesseorganisasjon for personer med cerebral parese eller lignende nevrologiske tilstander, og også deres familier. Likestilling, inkludering og deltakelse på alle samfunnsområder er overordnede mål for deres politiske arbeid.

Organisasjonen har 5000 medlemmer, fordelt på 14 fylkesavdelinger som dekker hele landet. 

Om Norges Livredningsselskap

Norges Livredningsselskap (NLS) er en landsomfattende ideell organisasjon som arbeider for å fremme kunnskap om selvberging, svømming, livredning, førstehjelp og sikkerhet. Norges Livredningsselskap ble stiftet 6. juli 1906.

De arbeider med opplysning og forebyggende tiltak gjennom opplæring av publikum, og utdanning av instruktører. NLS består av 21 kretser og klubber. Majoriteten av deres medlemmer er barn og unge under 26 år.
 

Abonner på vårt nyhetsbrev