Aktuelt fra Winorg

Fremtidsrettede digitale løsninger i Winorg

Vi i Winorg er lidenskapelig opptatt av at organisasjonene vi jobber med får mest mulig ut av hver arbeidstime og hver krone de investerer i CRM-arbeidet sitt. Det vil si effektive arbeidsprosesser som også gir resultater. 

Dette gjør vi blant annet ved å tilgjengeliggjøre ny teknologi for kundene våre. Alt fra helautomatiserte systemer som sparer tid og hodebry, til enkle og brukervennlige betalingsløsninger som er attraktive for organisasjonens støttespillere.

Ansatte og frivillige blir begeistret av gode løsninger de kan jobbe effektivt i, mens medlemmer og støttespillere gir mer når de opplever at det er enkelt å gi. 

Vi ser fremover, og er hele tiden på jakt etter å ta i bruk ny teknologi som kan gi kundene våre kvalitet og nytte i alle ledd: fra øverst i organisasjonsledelsen, og helt ut til lokalkontorene i grisgrendte strøk. Vi jobber også mye med løsninger som kan gi en god ROI (Return On Investment- avkastning på investert beløp og tid) på alt fra store gaver fra næringslivspartnere, til mindre gaver fra enkeltpersoner som har en litt mindre lommebok men et stort hjerte for saken.

Winorgs løsninger hjelper dere med økt begeistring blant ansatte og frivillige og større engasjement hos medlemmer og givere 

Både automatisering og elegante betalingsløsninger har vært viktige satsingsområder for Winorg den siste tiden. Ta gjerne kontakt om du har lyst til å vite mer om hva vi kan tilby.

Abonner på vårt nyhetsbrev