Abonnere på vårt nyhetsbrev

 

Winorg personvernerklæring

Sist oppdatert: 7. juni 2018


Denne erklæringen inneholder opplysninger som du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19). Erklæringen inneholder også generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

I tillegg til opplysninger som innsamles gjennom bruk av nettstedet, behandler Winorg personopplysninger på vegne av våre kunder. All slik behandling skjer på bakgrunn av og for å oppfylle avtalen mellom Winorg og kunden. Winorgs behandling av disse opplysningene reguleres av egne databehandleravtaler mellom kunden og Winorg.

Winorg AS, ved Adm. direktør, er behandlingsansvarlig for Winorgs behandling av personopplysninger. 

 

Nettstatistikk

Winorg samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på winorg.no, med analyseverktøyet Google analytics. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet og i nyhetsbrev. 

De innsamlede opplysningene inneholder blant annet informasjon over hvor mange som besøker nettstedet, hvor lenge besøket varer, hvor brukeren kommer fra, hvilken nettleser som benyttes, informasjon om navigasjon på nettstedet, dato og tidspunkt for besøket, ISP og informasjon om operativsystemet til brukeren.

Opplysningene vil også kunne bli brukt i salg og markedsføringsøyemed, slik at vi kan gi våre kunder relevante og tilpassede tilbud. Opplysningene vi samler inn er avidentifiserte, slik at vi ikke kan spore opplysningen vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics, verktøyet er levert av Google inc.

 

Informasjonskapsler

Winorg benytter informasjonskapsler til innhenting av opplysninger om bruken av nettstedet winorg.no. Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b.

Les mer om hva informasjonskapsler er, og hvordan du håndterer dem her (nettvett.no)


Bruk av informasjonskapsler (cookies) på winorg.no:

Google Analytics

Winorg benytter Google analytics for å spore bruken av våre nettsider, og hvor besøkeren kommer fra. Ettersom informasjonskapslene som benyttes er levert av Google, lagres innsamlet informasjon hos Google. Google kan benytte denne informasjonen til å lage mer effektive reklamer, utarbeide rapporter om aktivtiter i tilknytning til markedsføring, til å utvikle hjemmesider og apper, forbedre egne produkter som Google +, oppdage og forhindre svindel, oppfylle sine juridiske forpliktelser og til å forbedre sine produkter.

Mer informasjon om hvordan Google kan behandle den innsamlede informasjonen, finner du her

Facebook pixel

Winorg bruker Facebook Conversion Tracking Pixel til å spore og forbedre våre markedsføringskampanjer på Facebook. Når du besøker dette nettstedet (og har informasjonskapsler slått på i nettleseren din) lagres det informasjon som vi kan bruke i markedsføringen vår. Facebook-pixelen kan brukes til å gi deg mest mulig relevant innhold på Facebook, for eksempel ved å vise deg informasjon eller annonser som kan være verdifulle for deg. 

Les mer om annonser på Facebook og hvordan du selv kan justere dine personlige innstillinger på Facebook her

 

Ved å bruke nettstedet winorg.no samtykker du til bruken av informasjonskapsler (cookies) på nettstedet.

Ingenting av informasjonen Winorg samler inn ved bruken av informasjonskapsler blir solgt eller gitt videre til noen andre parter enn det som er nevnt i personvernerklæringen.

 

Nyhetsbrev

Winorg sender ut nyhetsbrev cirka 1-2 ganger per måned via e-post. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Nyhetsbrev leverandør APSIS er databehandler for nyhetsbrevet, en egen databehandleravtale mellom Winorg og APSIS regulerer hvilken informasjon leverandøren har tilgang til og hvordan den skal behandles.

E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. Våre nyhetsbrev inneholder funksjon for å melde seg av nyhetsbrevet.

 

Salgs-, support- og saksbehandling

Winorg bruker egenutviklet sak- og supportsystem «Toolkit» som support- og saksbehandlingssystem, og egenutviklet crm-system «Winprod» for behandling av salg (prospektering). Det registreres ulike typer personopplysninger i både Toolkit og Winprod. Dette er opplysninger som navn, adresse, telefonnummer, epostadresse (grunndata) og annen relevant informasjon som fremgår av henvendelsen.

Registrering, lagring og oppbevaring i begge ovenstående systemer skjer i henhold til utarbeidede interne rutiner for personvern og informasjonssikkerhet.

 

E-post og telefon

Winorg benytter e-post og telefon som en del av det daglige arbeidet. Relevante opplysninger som fremkommer av telefonsamtaler og e-postutveksling som skjer som en del av salg-, support- eller saksbehandling kan registreres i enten «Toolkit» (support- og saksbehandling) eller «Winprod» (Salgsbehandling), registrerte opplysningene behandles i så fall som beskrevet over (se «Salgs-, support- og saksbehandling»).

Winorgs medarbeidere benytter e-post i alminnelig dialog med interne og eksterne kontakter. Ved fratreden slettes e-postkontoene, men enkelte relevante e-poster vil normalt bli overført til kollegaer.

Sensitive personopplysninger skal ikke sendes med e-post.

Vi gjør deg oppmerksom på at vanlig e-post er ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor ikke til å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

 

Kamera i porttelefon

Ved inngangspartiet på gateplan hos Winorg AS (Hausmannsgate 17, Oslo) er det montert et kamera som aktiveres når man ringer på dørklokka. Bildet av inngangspartiet vises i sanntid og har ikke opptaksmulighet.

 

Opplysninger om ansatte

Winorg behandler personopplysninger om sine ansatte for å administrere lønn og personalansvar. Rettslig grunnlag følger av personopplysningsloven § 8, første ledd og § 8 a), b) eller f) samt § 9 a), b) og f). Det er administrasjonssjef som har det daglige ansvaret for dette. Det registreres nødvendige opplysninger for utbetaling av lønn, for eksempel grunndata, lønnsnivå, tidsregistrering, skatteprosent, skattekommune og fagforeningstilhørighet. Andre opplysninger om ansatte er knyttet til vedkommendes arbeidsinstruks og tilrettelegging av vedkommendes arbeid. Sletterutiner for personalopplysninger følger regnskapsloven og arkivloven.

 

Kontaktinformasjon

E-post: post@winorg.no
Telefon: +47 477 75 877
Besøks- og postadresse: Hausmannsgate 17, 0182 OSLO