Jobb hos oss

Database og fullstack utvikler

Winorg utvikler løsninger for Norges ledende medlems- og giverorganisasjoner. Løsningene er sentrale i kundenes arbeid med å engasjere medlemmer, givere og frivillige, og sørge for at organisasjonene kan drive sin virksomhet på en effektiv og god måte til det beste for organisasjonens formål.

Din rolle i Winorg

Rollen vi søker inngår i selskapets utviklingsavdeling og vil være sentral i å bringe nye innovative løsninger ut til brukere, medlemmer og givere i dette segmentet. 

Din bakgrunn

På grunn av økende oppdragsmengde trenger vi deg som er en dyktig databaseutvikler, som gjerne også er interessert i front-end. Du kjenner Oracle og PL/SQL godt og hvis du samtidig er full-stack utvikler, eller aspirerer til å bli det, kan vi garantert gi deg spennende utfordringer. I tillegg til Oracle database arbeider vi med C# og .net samt HTML,CSS og JavaScript. Fint hvis du også har erfaring med teknologier som SOAP, REST, XML og kjenner moderne web-teknologier.

Som person er du engasjert, kreativ og liker å diskutere ideer og løsninger med kollegaer så vel som med kunder. 

Bakgrunnen din kan variere, men vi tror du har en tyngre IT-relatert utdannelse. For at vi skal kunne jobbe godt sammen er det viktig at du snakker og skriver godt norsk og engelsk.

Ønsker du en meningsfylt jobb der du hjelper organisasjoner og samtidig har et godt arbeidsmiljø og fast arbeidssted, er dette jobben for deg. I tillegg er vi fleksible, lite byråkratiske og du får stor påvirkningsmulighet.

Om arbeidsgiveren

Selskapet eies av ansatte med et brennende engasjement for organisasjoner og en lang fartstid fra arbeidet med organisasjoner. Løsningene fra Winorg utgjør kjernen i mange av landets ledende organisasjoner, og dekker den store bredden som finnes innenfor organisasjoners virksomhet. Sentralt er gode betalingsløsninger, effektiv kommunikasjon med medlemmer og givere, og det å skape engasjement i hele organisasjonen.

Brenner du for å hjelpe organisasjoner med gode dataverktøy?

Ta gjerne kontakt med:

Audun Berg, Tlf: 951 01 751

Detaljer

Stillingstittel: Database og fullstack utvikler

Frist: Snarest

Ansettelsesform: Fast

Nettverk: Facebook LinkedIn

Sektor: Privat

Antall stillinger: 2

Sted: Hausmannsgate 17, 0182 Oslo

Bransje: IT, IT - programvare, Organisasjoner

Stillingsfunksjon: IT utvikling / Database, IT utvikling / Full stack utvikler

Se også stillingsannonsen på finn.no

Abonner på vårt nyhetsbrev