Abonnere på vårt nyhetsbrev

Winorg som digital arbeidsplass

Winorg tar den digitale transformasjonen på alvor, og har de siste månedene hatt fokus på hvordan vi kan gjøre våre kunder bedre på dette området.


Vi er i full gang med et utviklingsløp hvor Winorg back-office, nåværende desktop-løsning, får en tydeligere profil som preferert verktøy for administrasjon og superbrukere. Samtidig fortsetter videreutviklingen av Winorg digitale arbeidsplass (web-baserte løsninger) med en rekke nye verktøy på planen. Tilbakemeldinger fra kunder er utelukkende positive. De nye verktøyene er intuitive og brukervennlige. Løsningen er tilpasset alle digitale flater (responsiv) og er et viktig bidrag for at våre kunder skal kunne lykkes med god kundeservice.


Først ut er «Verktøy for tillitsvalgte», som i de kommende ukene lanseres hos et antall av våre kunder. Samtidig har produksjonen av «Verktøy for Kurs- og konferanse» startet og dette inkluderes i Winorgs digitale arbeidsplass før sommeren. Videre på produksjonsplanen ligger utvidelse med flere verktøy for ledelse og marked.

Vi gleder oss sammen med våre kunder til kommende lanseringer!

 

Webløsning Verktøy for tillitsvalgte Digital arbeidsplass Mobil