For oss med interesse for organisasjoner!

 

 

 

Abonnere på vårt nyhetsbrev

Winorg analytics community

 

Analyseavdelingen er en nyopprettet avdeling i Winorg fra august 2019.  Den er opprettet for å dekke det økende behovet Winorgs kunder har for å få innsikt i egne data og utnytte dem til å ta beslutninger om valg for fremtiden.

I analyseavdelingen jobber Ståle Sørensen og Jon Øyvind Johnsen. Jon Øyvind ble ansatt i august og har utdannelse fra kvantitativ finans og maskinlæring ved University of Illinois.  I tillegg jobber Winorgs leder Håvard Ellefsen selv «hands on» med våre nye verktøy for uttrekk av data, analyse og maskinlæring.  

For tiden er våre kunder er på vei opp datamodenhetstrappen og kundene følger gjerne de samme stegene. Hvis du vil være med opp samme veien, ta kontakt med oss!


Dette kan du få hjelp til av Winorgs analyseavdeling:

  • Erstatt gamle tidkrevende rapporteringsrutiner med selvbetjente Power BI-løsninger der lederne får ut data selv i app-er, på websider eller på storskjerm.
  • Analysere data: interaktive rapporter som åpner for analysering av dataene deres. Filtre kan kombineres for å gi svar på konkrete hypoteser, som f.eks hvilke områder mister vi medlemmer/givere i. 
  • Maskinlæring: hvilke medlemmer/givere står i fare for å falle fra, hvilke sporadiske givere har et mønster som gjør de til de mest sannsynlige kandidatene som faste givere.
  • Clustering: gi markedsavdelingen verktøy for å segmentere medlemmer og givere i en intelligent personifisert, automatisk dialog for å skape lojalitet.

 

Les mer og bli medlem av Winorg Analytics Community her

https://www.facebook.com/groups/462886121267529/

Vedlegg

Analytics Datadrevet innsikt Innovasjon MultiCloud Analyse Digitalisering Winorg Sky Power BI Innsikt