For oss med interesse for organisasjoner!

 

 

 

Abonnere på vårt nyhetsbrev

Vi ønsker Håvard Ellefsen velkommen som ny leder av Winorg

Håvard kommer fra konsulent- og softwareselskapet Affecto, hvor han har vært en del av konsernledelsen og hatt forskjellige lederstillinger med ansvar for virksomheten i Norge og Skandinavia. Med bakgrunn som sivilingeniør har han vært aktiv i selskapets innovasjonsarbeid og dreining mot avansert analyse, maskinlæring og stordata.

 

«I Winorg har jeg blitt kjent med et miljø som brenner for at medlemsorganisasjoner skal lykkes, og som har stor kompetanse og gode produkter som bidrar til dette. Winorgs tydelige kundefokus, kombinert med teknologi og data man har full kontroll på, gir muligheter til å skape verdi for kundene på en helt annen måte enn de store generalistene i markedet er i stand til.»

 

Vi er svært glade for å ha fått Håvard på plass som administrerende direktør i Winorg, uttaler avtroppende daglig leder, Kari Otnes, som fortsetter som administrasjonssjef i selskapet. Vi er i en innovativ og spennende teknologisk fase, og har vært opptatt av å finne en person med tung teknologisk kompetanse til å lede dette arbeidet videre. Da vi fant Håvard behøvde vi ikke å lete lenger! Vi ønsker Håvard hjertelig velkommen til Winorg, og vi gleder oss til å kunne presentere ham for dere.

 

 

Winorg