Abonnere på vårt nyhetsbrev

Velg riktig løsning for håndtering av kurs og arrangement

 

Dersom organisasjonen din tilbyr kurs/opplæring til tillitsvalgte eller frivillige i flere trinn, og kanskje også med ulike arrangører, så har vi løsningen for å håndtere dette enkelt og effektivt i Winorg.

 

Winorg verktøy for kurs og arrangement - Innkallingskurs

Løsningen «Innkallingskurs» lar dere innkalle deltakere til stegvis opplæring i ulike kurs.

Innkallingskurs leveres innenfor Winorg verktøy for kurs og arrangement og gir dere full oversikt over kursløp og deltakere.

Ta kontakt med din rådgiver om du vil vite mer om løsningen.

 

Winorg verktøy for kurs og arrangement

Et komplett verktøy for å lage arrangement med fullt spenn fra det helt enkle kurset opp til store konferanser, med aktiviteter, parallellsesjoner, hotellbookinger, etc. Arrangement, kurs eller event opprettes i webgrensesnittet steg for steg. Dere kan velge å ha et arrangement åpent for påmelding, eller lukket dersom bare en bestemt gruppe personer skal kunne delta. Publisering / markedsføring på Facebook er også tilgjengelig i løsningen.

På lik linje med Winorg sine andre verktøy er også webløsningen for administrasjon av kurs og arrangement bygget opp rundt et dashboard, som viser oversikt over pågående arrangement og «live» status for påmeldinger.

 

 


Hvordan skape økt entusiasme og engasjement

Nøkkelen til å skape entusiasme og engasjement blant ansatte, frivillige og medlemmer er gode brukervennlige løsninger som er tilgjengelig der du trenger det. Winorg verktøy for kurs og arrangement fungerer utmerket med samme brukergrensnitt om du er på laptop, mobil eller nettbrett.

Brukerens opplevelse av løsningen er avgjørende for det totale engasjementet i en organisasjon mener både våre kunder og vi i Winorg.

Løsningen beskrevet ovenfor er fullt integrert med Winorg CRM og vil ved et enkelt webgrensesnitt senke terskelen for å opprette og gjennomføre større og mindre arrangement.

 

Kurs Arrangement Opplæring Innkallingskurs Tillitsvalgt Frivillig