For oss med interesse for organisasjoner!

 

 

 

Abonnere på vårt nyhetsbrev

Smarte SMS-løsninger gir lavere kostnader og raskere betalinger

I en tidligere artikkel presenterte vi en enkel og effektiv SMS-løsning for å få avgangsstudenter med seg over på fortsatt, ordinært medlemskap.

Tidligere i år hjalp vi Kreftforeningen i «Krafttak hos Kloppen» med å få inn over 5.500 nye månedlige faste givere, via helautomatisert SMS-løsning med månedlig belastning av mobilabonnementet.

Nå i oktober leverer vi til flere av våre kunder en SMS-løsning som gjør det enkelt, billig og supereffektivt å både fakturere og sende betalingspåminnelse med en «Linkbetaling».

Linkbetaling

Winorg kan settes opp til å automatisk generere SMS (eller epost) med unike betalingslinker til innbetaling av krav via Netaxept. Linker som genereres inneholder all nødvendig betalingsinformasjon (kid-nummer), slik at betalingen alltid kommer inn automatisk og korrekt i Winorg, og matches automatisk mot riktig krav.

Betalingslinker kan genereres både til vanlig fakturering og til betalingspåminnelse. Har du ikke mobilnummer til alle du ønsker å sende ut betalingslink til, så kan betalingslinken like gjerne sendes ut med epost – Winorg genererer automatisk en epost istedenfor SMS til mottakere som mangler mobilnummer.

Beskjeden til mottaker utformes fritt og kan gjerne være ulik avhengig av om det sendes en SMS eller en epost.

Betalingslinken gir mottakeren muligheten å betale der og da, noe som har vist seg bety generelt raskere innbetaling. Dette i kombinasjon med den mye lavere utsendelseskostnaden for SMS sammenlignet med faktura eller betalingspåminnelse med vanlig post, og ingen kostnader for utsendelse med epost, gjør bruk av betalingslink svært effektiv.

Betalingslinken åpner velkjente Netaxept «boksen» som vil vise all nødvendig betalingsinformasjon til faktura eller betalingspåminnelse, og de betalingsalternativer dere ønsker skal være tilgjengelig:

 

 

VIKTIG: det finnes flere mobiltjenesteleverandører som kan levere ulike typer frittstående SMS-løsninger – men husk på at det alltid vil tilkomme manuelt arbeid i etterkant med å få registrert f.eks. innbetalinger, eller annen type data som hentes inn via SMS.

Pass på at ikke vinningen går opp i spinningen - alle SMS-løsninger som leveres av Winorg er helautomatiserte fra start til slutt, det er aldri nødvendig å bruke tid og ressurser på manuelt registreringsarbeid av innbetalinger eller annen type data i ettertid. All data som hentes inn via SMS, inkludert innbetalinger, registreres automatisk inn på riktig plass i Winorg.

 

Oversikt på alle våre SMS-løsninger finner du her... (Sway presentasjon)


Vil du vite mer og komme i gang, send oss en epost til post@winorg.no så tar vi kontakt med deg.

 

 

SMS kodeord Betalingsløsninger Konvertering Netaxept