For oss med interesse for organisasjoner!

 

 

 

Abonnere på vårt nyhetsbrev

Hva var årsaken til at lanseringen av Vipps Faste Betalinger ble så populær?

 

Winorg og Vipps gjennomførte lanseringen av ny betalingsløsning i samarbeid med og hos Norges Innsamlingsråd 12. februar.

Det er sjelden vi opplever sånt trykk fra organisasjoner og andre som ved denne anledningen. Seminaret ble fullbooket på nulltid, Innsamlingsrådet måtte ordne plass til flere, og fremdeles var det ikke plass til alle som ville komme.

Så hva handler dette egentlig om? Og hvorfor er dette så relevant at folk går mann av huse for å høre om det?

Kort fortalt går det ut på at din organisasjon enklere kan ta betalt for faste tjenester, og at det også er veldig enkelt for den som betaler. Dette er en helt ny tjeneste fra Vipps, beregnet på å få regelmessige betalinger fra for eksempel giver eller medlem. Nevnte vi at det er enkelt? Det er enkelt å sette opp for brukeren, enkelt å vedlikeholde for dere og i tillegg enkelt å konvertere givere og medlemmer som er på giro i dag over til fast betaling med Vipps.  

Medlemskontingenten kan du nå sende ut på SMS eller epost med en lenke til Vipps. Når lenken brukes åpnes Vipps-appen med spørsmål om de vil betale kontingenten og samtidig sette opp dette som en fast betaling. Svarer medlemmet ja på dette blir det lagt til en fast betaling med intervallet som er valgt (årlig, månedlig, eller andre intervaller). Winorg får både betalingen og beskjed om at vedkommende nå har betalingstype Vipps på medlemskapet, i retur fra Vipps.

Neste gang du sender ut medlemskontingenten kan informasjon om trekket sendes til Vipps, som automatisk trekker neste års kontingent.

Enkelt for brukeren, enkelt for dere!

Høres dette ut som noe for din organisasjon? Ta kontakt med oss i Winorg

 

 

 

 

Vipps Betalingsløsninger Digitalisering Innovasjon fremtidsretta