For oss med interesse for organisasjoner!

 

 

 

Abonnere på vårt nyhetsbrev

Winorg først ute med Vipps Faste Betalinger

 

Vi ønsker at våre kunder skal ha mulighet til å være tidlig ute med å ta i bruk nye og relevante betalingsløsninger. Winorg er derfor stolte av å kunne lansere faste betalinger med Vipps som første leverandør i verden.

Denne uken er den første Winorg kunden i gang med å ta i bruk Vipps Faste Betalinger.

Muligheten til enkelt å kunne håndtere faste repeterende giveravtaler eller medlemskontingenter via Vipps sin brukervennlige og sikre plattform direkte integrert med Winorg, vil effektivisere betalingsprosessene og kunne øke inntektene fordi det reduserer faren for frafall.

Stor takk til Det Frivillige Skyttervesen som har tatt dette store steget når det gjelder digitalisering og bedre opplevelse for medlemmene, og stor takk til Vipps for veldig godt samarbeid. Vi setter veldig pris på at dere deler vårt engasjement for å finne gode løsninger for landets små og store organisasjoner, og i samarbeid med Norges innsamlingsråd inviterer vi til lansering av Vipps Faste Betalinger 12. februar på Sentralen i Oslo.

NB! Lanseringen er nå fullbooket, men ta kontakt om du ønsker å høre mer om muligheter dette gir din organisasjon

Bli med på frokostseminar der du får en introduksjon til produktet og tips til god bruk.
I tillegg til lansering av faste betalinger vil Vipps også gi informasjon om siste nytt på Vipps-nummeret som mange organisasjoner tilbyr sine givere og medlemmer.

Dette er et frokostmøte som passer veldig bra for de som jobber med faste givere, medlemmer og abonnenter og som ønsker flere over på en automatisert betalingsordning.

Meld deg på her :

https://www.checkin.no/event/22301/frokostmoete-winorg-og-vipps-inviterer-til-lansering-av-vipps-faste-betalinger

Betalingsløsninger vipps Digitalisering