For oss med interesse for organisasjoner!

 

 

 

Abonnere på vårt nyhetsbrev

Inspirerende dager i Arendal


Sist uke deltok Winorg på Arendalsuka. Det ble noen svært givende og interessante dager, og ikke minst veldig hyggelige møter med mange av Winorgs kunder! Arendalsuka har blitt en viktig møteplass for organisasjoner av alle slag. 80.000 besøkende er til stede i den lille sørlandsbyen i løpet av uka.

Et svært aktuelt tema på årets uke var bruk av personopplysninger og kunstig intelligens til å lage nye tjenester eller til å påvirke befolkningsgrupper. Dette er et av de mest spennende områdene Winorg jobber med for tiden, og noe som er meget relevant for mange av våre kunder. Her vil det skje mye i årene som kommer.

Frivillighet var naturlig nok også et sentralt tema, og Frivillighet Norge gjorde seg bemerket med mange arrangementer om frivilligheten.

Ellers var det hyggelig å delta på mange av våre kunders flotte arrangementer. Delta var arrangør for et foredrag av NAV kalt «Velferdsstaten i spagaten: En samtale om fattigdom». Her var det så mange til stede at de siste måtte se foredraget gjennom vinduet fra gaten! Forskerforbundet snakket godt om ansattes medbestemmelse på universitet og høgskoler, mens LO brukte Skolelederforbundets arrangement til å se nærmere på hvordan de kan øke organisasjonsgraden og bli et naturlig førstevalg for høyt utdannede.

Dette var bare noen av de mange gode møtene vi hadde med våre kunder. Tusen takk til alle som bidro til å gjøre uka så vellykket. Og til dere som ikke var på Arendalsuka i år – vi anbefaler virkelig å legge det inn kalenderen for neste år allerede nå. Vi ses i august 2020!


Seminar Kunderelasjon