For oss med interesse for organisasjoner!

 

 

 

Abonnere på vårt nyhetsbrev

Giving Tuesday: Winorg gir bort rådgivningstimer


Winorg syns Giving Tuesday er en viktig dag å støtte opp om, og gir derfor bort et antall rådgivningstimer tirsdag 3. desember.

Her er temaene du kan velge mellom (se lenger ned hvordan du melder din interesse):

A – Analyse: Ståle setter opp dashbord som gjør at alle i organisasjonen vet hva farten på organisasjonen er. Vi presenterer dashbord gjerne på en  storskjerm eller app som oppdaterer seg selv med nye data. Kan man gjøre dette med Power BI (Microsoft) med gratis lisens? Hvordan kan jeg distribuere data til styret/ledergruppe. Bør vi ha et lite datavarehus for å samle data? Ta en prat med Ståle!

B – Fundraising: Steinar er rå på fundraising, både digitalt og på "gamlemåten". Han kan gi deg noen gode tips til hvordan du kan jobbe strategisk for å utvikle giverne dine over tid, og hvordan du beregner hvilke tiltak som gir best lønnsomhet.

C – Lojalitet: Anne Sofie hjelper deg med lojalitetsarbeid i praksis: Hva er lojalitet og hva er fasilitering av medlem/giverforholdet? Hvordan sette dette i system i forhold til giverreisen? Hva gjør din organisasjon i dag, og hva ønsker dere å gjøre i fremtiden?

D – Medlemskap: Kristian vet viktigheten av å ha orden i sysakene, og vil hjelpe deg med å forbedre noen av de grunnleggende rutinene alle organisasjoner må ha på plass: velkomstprosess, kravkjøring og purrerutiner.

E – Prosjektledelse: Rikard er sertifisert i PRINCE2-metodikk, og kan enten gi deg generelle tips til prosjektledelse, eller hjelpe til med å strukturere opp et prosjekt du har i gang allerede.

F - Rett kanal til rett målgruppe: Anne kan hjelpe deg enten med en kampanje du allerede har planlagt, eller gi deg generelle tips om seleksjoner, målgrupper, kanalvalg og kommunikasjonsoppsett.

Hver rådgiver tilbyr én times gratis rådgivning på valgt tema. Både kunder og ikke-kunder av Winorg kan delta. Hvis flere organisasjoner ønsker samme rådgivningstime, vil vi trekke lodd for å se hvem som får timen. Trekning og tildeling av timer skjer tirsdag 26. november (én uke før Giving Tuesday), og de som får en gratistime vil bli kontaktet per e-post.

 

 

Slik melder du din interesse:

 

Send dine ønsker på e-post til post@winorg.no.

Husk å skrive hvilken organisasjon/forening du representerer. Er det flere temaer du kan tenke deg å få en time om, kan du rangere temaene i ønsket rekkefølge, med det mest aktuelle temaet først og det minst aktuelle temaet til slutt.

F.eks. A,C,B,F, der Analyse er det temaet som er mest aktuelt for meg, mens Rett kanal er ditt fjerdevalg.

Du kan delta én gang, men flere fra samme organisasjon må gjerne delta i loddtrekningen.

Vi vil kun kontakte vinnerne, og man får anledning til å ta med seg én kollega til møtet, hvis man ønsker. Arrangementet vil finne sted i Winorgs lokaler i Hausmannsgate 17 i Oslo, tirsdag 3. desember i tidsrommet kl 9-12. Vi håper deltagerne på dagen sier ja til at bilder av arrangement kan benyttes på nett og i sosiale medier.

#givingtuesdaynorge

Rådgiver Giving Tuesday