Abonnere på vårt nyhetsbrev

Følg med på Innsamlingsrådets kalender for 2019

 

Winorg sitt medlemskap i Innsamlingsrådet innebærer mye nyttig utveksling av kompetanse og gode ideer. Winorg ønsker hele tiden å være i front av videreutviklingen av systemer for giver- og medlemsorganisasjoner, og vi får gode synergier ved innspill fra selve rådet og deres medlemmer. Oversikt på kurs, fagdager og medlemsmøter finner du i Innsamlingsrådets kalender for 2019.

 

Winorg bidrar så ofte vi kan med innspill og tanker rundt hvilke muligheter som finnes for å bidra til at innsamlingsrådets medlemmer kan øke lojaliteten blant sine medlemmer og givere, og begeistringen blant sine ansatte og frivillige. Det viktigste for Winorg fremover er å gjøre tilgjengelig ny teknologi for å sette norske organisasjoner i stand til å bruke all tilgjengelig informasjon om sine medlemmer og givere på måter som gjør at de kan øke inntektene, få flere medlemmer og givere, bli mer effektive, og gjennom det kunne lykkes bedre i arbeidet med organisasjonens formål.


Innsamlingsrådets kalender for kurs, fagdager og medlemsmøter 2019 finner du her: https://www.innsamlingsradet.no/program-pamelding

Er din organisasjon ikke medlem av Norges innsamlingsråd enda, så anbefaler vi at du vurderer muligheten her: https://www.innsamlingsradet.no/bli-medlem

 

Om Norges innsamlingsråd

Norges Innsamlingsråd er en interessepolitisk og faglig aktør som bistår norske organisasjoner og institusjoner som regelmessig skaffer midler til sin virksomhet gjennom innsamlinger.

Formålet vårt er å arbeide for bedre rammebetingelser og en høyere anseelse for organisasjoner som arbeider med innsamling. Det gjør vi ved å være et talerør overfor myndigheter og leverandører og ved å arbeide for økt kompetanse, sunne inntektsskapende aktiviteter og ved å fremme etiske normer.

Norges Innsamlingsråd ble stiftet i 1994 og er partipolitisk nøytrale.

 

Innsamlingsrådet Min innsamling Medlem Fast giver Organisasjon