For oss med interesse for organisasjoner!

 

 

 

Abonnere på vårt nyhetsbrev

Effektivt og sikkert fagforeningstrekk med "Trekksentralen"

 

Til deg som rapporterer fagforeningstrekk: ta i bruk Trekksentralen for å forenkle og effektivisere utvekslingen av informasjon om fagforeningstrekk på en sikker måte. 

Du som lønnsmedarbeider/regnskapsfører vil få tilgang til portalløsningen Trekksentralen hvor du enkelt og sikkert har mulighet til:

  Rapportering av trekkinformasjon, enten via opplasting av fil i ordinært txt-format eller manuell registrering

  • Mulighet til å rapportere status på personer som trekkes/ikke er trukket i forbindelse med verifisering av fil/rapportering (sammenligning av kravkjøringen/listen fra oss og det dere rapporterer)
  • Mulighet til å se informasjon om faktura/betalinger (kontoutdrag)
  • Dersom en trekkliste skulle mangle, vil du raskt få muligheten til å se dette og registrere listen/levere fil
  • Få beskjed om start, endring og stopp av fagforeningstrekk

 

Trekksentralen oppfyller sikkerhetskravene som følger av ny personvernlovgivning (GDPR) og gjør det mulig å erstatte tungvinte eller usikre løsninger basert på papir, e-post og gamle portalløsninger.

Trekksentralen vil tas i bruk av flere fagforeninger som benytter Winorg som sin systemleverandør, noe som gjør at du kan forholde deg til færre forskjellige portaler og unngå manuell oversendelse av informasjon via e-post eller på papir.

 

Hvordan kommer dere i gang?

Så snart du er registrert som kontaktperson for bedriften som leverer trekk vil du få en epost med lenke til innlogging i løsningen.

For å ivareta sikkerhetskravene som følger av ny personvernlovgivning så er det innført to-faktor innlogging/identifisering.

Først må du registrere deg som ny bruker, se valg i forbindelse med innlogging.

Her angir du ditt mobilnummer, deretter bekrefter du og får tilsendt en epost til din epostadresse som du tidligere har oppgitt. I eposten vil du motta en lenke for å kunne legge inn ditt selvvalgte passord som du framover vil bruke i forbindelse med innlogging i løsningen. 

Når du har registrert dette vil du kunne fortsette til innloggingen og får da en sms med en verifikasjonskode.  Denne koden er forskjellig hver gang du logger inn.

 

Innrapportering av fagforeningstrekk vil med dette bli mindre tidkrevende og langt mer oversiktlig og vi oppfordrer deg til å ta dette bruk så raskt som mulig.

 

Fagforening Trekk Trekksentralen Lønnstrekk