Abonnere på vårt nyhetsbrev

CRM-løft hos FFHB

 

FFHB (Foreningen for hjertesyke barn) har i løpet av høsten 2017 arbeidet med å bytte ut sitt tidligere CRM-system med ny løsning, som passer bedre til virksomheten og fremtiden. Nå, med nye medlems- og giverløsninger fra Winorg på plass trår FFHB inn i en ny verden av muligheter.

 

Systembyttet har vært en lang og nøye planlagt prosess som nå gir uttelling i form av bedre og mer effektiv arbeidshverdag, med bedre styring på egen virksomhet. FFHB ønsket seg større muligheter til å selv kontrollere oppfølgingen av sine medlemmer og frivillige bidragsytere, og med Winorg på plass har de oppnådd akkurat dette.

I tillegg til bytte av CRM løsning har FFHB valgt å også bytte IT-leverandør til anerkjente Intility. Winorg og Intility spiller godt sammen og Intility har mangeårig erfaring med å drifte Winorgløsninger for mange forskjellige typer organisasjoner. Med både nytt CRM-system og ny IT-leverandør har FFHB gjennomført et ordentlig digitaliseringsløft.

«Nå er vi endelig her – FFHB er del av Winorg! Dette er en stor og viktig endring som har vært nøye planlagt både fra dere og vår side. Og det ser veldig bra ut. Ekstra spennende er det også fordi vi nå i tillegg skifter IT leverandør og det er mye som skal koordineres og henge sammen på en riktig måte. Foreløpig ser alt meget bra ut og vi ser alle frem til vår nye hverdag.»

[Helene Thon, Generalsekretær]

FFHB jobber nå i februar/mars videre med å også få på plass nye webbaserte løsninger til fylkeslagene (tar i bruk Winorg digital arbeidsplass). FFHB har 18 fylkeslag som drives på frivillig basis, og arrangerer sosiale og faglige sammenkomster for sine medlemmer. Med de nye webløsningene får også fylkeslederne mye bedre styring på egen virksomhet, med bedre oversikt over sine lokale medlemmer.

 

Digitalisering Digital arbeidsplass