For oss med interesse for organisasjoner!

 

 

 

Abonnere på vårt nyhetsbrev

Bedre betalingstjenester med nye samarbeidspartnere

Med den nye partneravtalen med Compello kan Winorg levere enda flere integrerte fakturatjenester, slik at våre kunder kan velge akkurat den løsningen som fungerer best for dem og best dekker deres behov. Sammen med våre øvrige integrasjonsløsninger mot Nets og Puzzel, kompletterer den nye avtalen vår omfattende portefølje av faktura- og betalingsløsninger.

«Winorg hjelper sine kunder, medlemsorganisasjoner, med digital transformasjon og bruker Compello’s plattform til å digitalisere samhandling gjennom å distribuere medlemskontingenter for sine kunder via nettbank, AvtaleGiro, Vipps Faktura etc. Winorg besitter unik bransjekunnskap, forstår sine kunders behov utmerket og leverer markedets beste løsninger ved å kombinere egen programvare med løsninger fra Compello. Winorg er en viktig partner for Compello og har status Gold Partner.» 

[Torgeir Letting, Administrerende Direktør Compello Norge]


Vi i Winorg er veldig stolte av å kunne tilby våre kunder et bredt spekter av fakturerings- og betalingstjenester integrert med Winorg, for best mulig oversikt og historikk. Ta kontakt med oss hvis du vil vite mer, vi kan sammen med våre partnere skreddersy en løsning som passer perfekt for dere!

 

 

Betalingsløsninger Samarbeidspartner Vipps