For oss med interesse for organisasjoner!

 

 

 

Abonnere på vårt nyhetsbrev

Unngå unødvendig feil ved å kvalitetssikre dataene dine

 

Feil eller mangelfull informasjon om dine medlemmer og givere er ofte roten til dårlige giver- og medlemsopplevelser.

Med Winorgs smarte løsninger for god datakvalitet, vil det være enkelt å identifisere og redusere denne type feil, noe som vil resultere i bedre opplevelser for dine medlemmer og givere, samt mindre manuelt arbeid for organisasjonens ansatte og frivillige.

I samarbeid med bl.a. Bisnode tilbyr Winorg automatisk ajourhold fullt integrert med Winorg Total og Winorg Express slik at kvaliteten på dataene dine optimaliseres og frekvensen av dette kan settes opp etter ønske. Tjenesten tilbyr ajourhold for både næring og privatpersoner.

 

Typisk relevant data på privatpersoner

  • Adresse, tlf & fødselsdato
  • Døde, dubletter og reservasjonskoder (DM & TM)

Typisk relevant data på bedrifter

  • bedriftens navn, adresseinformasjon & org.nr
  • URL resultater, type bedrift (AS, ENK etc.) & NACE kode
  • leder navn & mobil

 

Hindre duplikater med smart teknologi

Med smarte løsninger kan Winorgs systemer enkelt sørge for å unngå duplikater med god datakvalitet. Systemet fungerer på følgende måte:

  • Ved manuell registrering skjer dublettsjekken mens du registrerer da man slipper å først søke og så registrere.
  • Innmeldinger matches og godkjennes automatisk for manuell korrigering i ettertid.
  • Automatisering der det er mulig å ha fokus på de 80% innmeldingene som faktisk kan automatiseres og ikke på de 20% som kan feile.

 

Ønsker du en gjennomgang av potensialet i din organisasjon? Ta kontakt med din rådgiver.

 

 

Digitale og fremtidsrettede løsninger for automatisering i Winorg

Vi i Winorg er lidenskapelig opptatt av å forenkle arbeidet hos organisasjonene vi jobber med, slik at eksisterende, og nye medlemmer, fortsatt vil støtte og bidra til organisasjoner over hele landet.

Winorgs hovedfokus er å være fremtidsrettet og alltid tilgjengeliggjøre ny teknologi, slik at organisasjonene vi jobber med kan få mer tid til å gjøre det de brenner for.

Dette innebærer alt fra helautomatiserte digitale systemer, til enkle og brukervennlige betalingsløsninger. Synergien av dette er bedre kvalitet på oppgavene som gjøres hos dere som kunde og Winorg kan benytte mindre tid på support og mer tid på produktutvikling og rådgivning som kommer alle våre kunder til gode.

Winorgs løsninger hjelper dere med økt begeistring blant ansatte og frivillige og større engasjement hos medlemmer og givere 

datakvalitet ajourhold automatikk