Abonnere på vårt nyhetsbrev

Øk det totale engasjementet med Winorg sin løsning for kurs og arrangement

 

Nøkkelen til å skape entusiasme og engasjement blant ansatte, frivillige og andre støttespillere er gode, brukervennlig løsninger, som er tilgjengelig der du trenger det. Winorgs verktøy for administrasjon av kurs og arrangement fungerer utmerket med samme brukergrensesnitt om du er på Laptop, mobil eller nettbrett. 

 

Våre kunder og vi mener at brukerens opplevelse av løsningen er avgjørende for det totale engasjementet i en organisasjon. Kurs- og arrangementsløsningen er fullt integrert med Winorg CRM, og med sitt enkle webgrensesnitt vil det senke terskelen for å opprette og gjennomføre større og mindre arrangement.

 

Winorg verktøy for kurs og arrangement

Arrangement, kurs eller event opprettes i webgrensesnittet steg for steg. Dere kan velge å ha kurset åpent for påmelding eller lukket dersom bare en bestemt gruppe personer skal kunne delta.


På lik linje med Winorg sine andre verktøy er også løsningen for administrasjon av kurs og arrangement bygget opp rundt et dashbord, som viser oversikt over pågående kurs og konferanser og «live» status for påmeldinger.

Løsningen er et komplett verktøy for å lage arrangement fra det helt enkle kurset opp til store konferanser, med aktiviteter, parallellsesjoner, hotellbookinger etc. Direkte publisering på Sosiale medier er også tilgjengelig.

 

Ta kontakt med oss om du vil vite mer om løsningen og hva den kan bety for din organisasjon; post@winorg.no | tel. 477 75 877

 

Kurs Arrangement Event KAV Kursadministrasjon